Compartir
Biographies of Scientists for Sci-Tech Libraries: Adding Faces to the Facts (Routledge Library Editions: Library and Information Science) (en Inglés)
Stankus, Tony (Autor)
·
Routledge
· Tapa Blanda
Biographies of Scientists for Sci-Tech Libraries: Adding Faces to the Facts (Routledge Library Editions: Library and Information Science) (en Inglés) - Stankus, Tony
25,08 €
27,87 €
Ahorras: 2,79 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Jueves 25 de Julio y el
Viernes 09 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Biographies of Scientists for Sci-Tech Libraries: Adding Faces to the Facts (Routledge Library Editions: Library and Information Science) (en Inglés)"
This book, first published in 1991, is an invaluable guide to biographies of scientists from a wide variety of scientific fields. The books selected for this highly descriptive bibliography help librarians shatter readers' stereotypes of scientists as monomaniacal and uninteresting people by providing interesting and provocative titles to capture the interest of students and other readers. The biographies included in this very special bibliography were carefully selected for their humour and human insights to give future scientists encouragement, inspiration, and an understanding of the origins of particular scientific fields. These biographies are unique in that they explore the whole personality of the scientist, giving students a glimpse at the variety and drama of the lives beyond well-known contributions or Nobel prize accomplishments.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.