Compartir
Biscuits: a Savor the South® cookbook (Savor the South Cookbooks) (en Inglés)
Belinda Ellis
(Autor)
·
University of North Carolina Press
· Tapa Dura
Biscuits: a Savor the South® cookbook (Savor the South Cookbooks) (en Inglés) - Ellis, Belinda
22,59 €
25,10 €
Ahorras: 2,51 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Viernes 16 de Agosto y el
Viernes 30 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Biscuits: a Savor the South® cookbook (Savor the South Cookbooks) (en Inglés)"
For fifteen years, food writer Belinda Ellis traveled around the country for the White Lily(R) flour company, teaching people to make biscuits and listening to their stories. "I learned that deep in the soul of a biscuit, there's more than the flour, fat, and milk. A hot biscuit embodies a memory of place and family," she writes. Ellis's heartfelt tribute to the biscuit celebrates the many possible flavors and uses for this classic southern bread. The first recipe in the book is a master recipe with step-by-step photographs showing how to make the perfect biscuit.In an evocative and enlightening introduction, Ellis delights readers with biscuit history and its intimate connections with southern culture and foodways. The book's 55 recipes range from traditional to inventive offering a biscuit for every occasion: Flaky Butter Biscuits; John Egerton's Beaten Biscuits; Pancetta, Rosemary, and Olive Oil Biscuits; and The Southern Reuben.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.