Libros con envío GRATIS* a Península  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Cooking From Frozen in Your Instant Pot: 100 Foolproof Recipes With no Thawing (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
176
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9781624146824

Cooking From Frozen in Your Instant Pot: 100 Foolproof Recipes With no Thawing (en Inglés)

Kristy Bernardo (Autor) · Melia Publishing Services · Tapa Blanda

Cooking From Frozen in Your Instant Pot: 100 Foolproof Recipes With no Thawing (en Inglés) - Kristy Bernardo

Libro Físico

21,37 €

23,75 €

Ahorras: 2,37 €

10% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 20 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 25 de Julio y el Jueves 08 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Cooking From Frozen in Your Instant Pot: 100 Foolproof Recipes With no Thawing (en Inglés)"

There is one question that everyone wants to know on Instant Pot forums: "How do I cook frozen meat in my cooker?" Don't experiment at home; let Kristy Bernardo do the hard work for you! Each of the 100 delicious dinner recipes shared in these pages starts with a frozen meat and gives the exact cook time needed to put out a winning dish in less than 30 minutes average. These recipes eliminate the risk of opening the pot to find your food either under - or overcooked. Plus, they save the time-consuming step of defrosting meat if you forgot to take it out of the freezer in time. To her second book, Kristy brings the same elevated flavor twists that shined in Weeknight Cooking with your Instant Pot. Recipes are not simply to cook the frozen meat correctly with a plain flavour, like many online recipes, but instead they create a complete and delicious meal the whole family will love, in a fraction of the time. Many include vegetables or starches, but only the ones that will cook properly with the frozen meat. As a bonus, each recipe also includes the cooking directions for regular non-frozen meat, making the book practical and versatile for every day. Whether you are brand new to the world of multi-function cookers or have been cooking with them for years, this is the tasty and foolproof handbook every Instant Pot owner needs in their collection. This cookbook has 100 recipes and 60 photographs.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes