Compartir
Effect of Apple Cider Varieties on Chemical & Sensory Prop. of Cider (en Inglés)
Javed Khan
(Autor)
·
Harish Kumar
(Autor)
·
Bhawana Gahtori
(Autor)
·
LAP Lambert Academic Publishing
· Tapa Blanda
Effect of Apple Cider Varieties on Chemical & Sensory Prop. of Cider (en Inglés) - Gahtori, Bhawana ; Kumar, Harish ; Khan, Javed
56,43 €
59,40 €
Ahorras: 2,97 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 17 de Julio y el
Miércoles 31 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Effect of Apple Cider Varieties on Chemical & Sensory Prop. of Cider (en Inglés)"
The present investigation entitled "Effect of Apple varieties on Chemical and Sensory Properties of cider" was carried out to study the composition of different varieties of apple and cider preparation of processed products. Two varieties of apple were evaluated (Golden Delicious and Red Delicious) for making cider. As it is a rich source of sugar, was selected for development of processed product. product already was prepared by incorporation of different proportions of apple juice with ingredients. Processed product was subjected to organoleptic evaluation by judging the acceptance of different concentrations of finger millet in processed product. In conclusion, Red Delicious variety can be successfully substituted for better cider production because of its high sugar content, high phenolic content, high pH and low titrable acidity.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.