Libros con envío GRATIS* a Península  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Essentials of Southern Cooking: Techniques and Flavors of a Classic American Cuisine (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
432
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 18.5 x 2.3 cm
Peso
1.04 kg.
ISBN13
9781493055845

Essentials of Southern Cooking: Techniques and Flavors of a Classic American Cuisine (en Inglés)

Damon Lee Fowler (Autor) · Globe Pequot Press · Tapa Blanda

Essentials of Southern Cooking: Techniques and Flavors of a Classic American Cuisine (en Inglés) - Fowler, Damon Lee

Libro Físico

24,61 €

27,35 €

Ahorras: 2,73 €

10% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Queda 1 unidad
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 23 de Julio y el Viernes 02 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Essentials of Southern Cooking: Techniques and Flavors of a Classic American Cuisine (en Inglés)"

An authentic collection of recipes celebrating Southern traditions.Southern cooking as most people think of it doesn't exist. After all, there are as many ways to make real corn bread, gumbo or fried chicken as there are cooks. Instead of dwelling on conventional notions of authenticity, Essentials of Southern Cooking honors the spirit, the history, the people, and the taste of the classic Southern table by focusing on the essence of great Southern food and combining traditional ingredients in fresh ways. In this tempting collection of over 250 recipes, author Damon Lee Fowler balances the enduring appeal of rural Southern flavors with the modern sensibilities of today's cook. It's an engaging and informative look at the heritage of Southern cuisine.Sampling of recipes: Creamy Chicken Pot PiesSweet Potato CobblerScalloped OystersLowcountry Crab au Gratin Baked Vidalia Sweet Onions with Ham Bourbon-Grilled Flank SteakShrimp ÉtoufféePecan-Crusted Cat FishButter-Bean and Okra RagoutOld-Fashioned Southern Shortcake

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes