Libros con envío GRATIS* a Península  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Food Culture and Politics in the Baltic States (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
136
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9780367595128
N° edición
1

Food Culture and Politics in the Baltic States (en Inglés)

Diana Mincyte (Editor), Ulrike Plath (Editor) (Autor) · Routledge · Tapa Blanda

Food Culture and Politics in the Baltic States (en Inglés) - Diana Mincyte (Editor), Ulrike Plath (Editor)

Libro Nuevo

46,28 €

51,42 €

Ahorras: 5,14 €

10% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 10 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 26 de Julio y el Lunes 12 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Food Culture and Politics in the Baltic States (en Inglés)"

This book focuses on food culture and politics in three Baltic States: Estonia, Latvia, and Lithuania. In popular and scholarly writings, the Baltic states are often seen as a meat-and-potatoes kind of place, inferior to sophisticated cuisines of the West and exotic diets in the East. Such views stem from the long intellectual tradition that focuses on political and cultural centers as sources of progress. But, as a new generation of writers has argued, in order to fully grasp the ongoing cultural and political changes, we need to shift the focus from capital cities such as Paris, Berlin, Rome, or Moscow to everyday life in borderland regions that are primary arenas where such transformations unfold. Building on this perspective, chapters featured in this book examine how identities were negotiated through the implementation of new food laws, how tastes were reinvented during imperial encounters, and how ethnic and class boundaries were both maintained and transgressed in Baltic kitchens over the course of the twentieth and early twenty-first centuries. In so doing, the book not only explores culinary practices across the region, but also offers a new vantage point for understanding everyday life and the entanglement between nature and culture in modern Europe. This book was originally published as a special issue of the Journal of Baltic Studies.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes