Libros con envío GRATIS* a Península  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Foodborne Pathogens and Food Safety (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
318
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.4 x 15.7 x 2.3 cm
Peso
0.82 kg.
ISBN13
9781498724081

Foodborne Pathogens and Food Safety (en Inglés)

Bari, Md Latiful ; Ukuku, Dike O. (Autor) · CRC Press · Tapa Dura

Foodborne Pathogens and Food Safety (en Inglés) - Bari, MD Latiful ; Ukuku, Dike O.

Libro Físico

190,33 €

211,48 €

Ahorras: 21,15 €

10% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 30 de Julio y el Viernes 09 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Foodborne Pathogens and Food Safety (en Inglés)"

Foodborne pathogens continue to cause major public health problems worldwide and have escalated to unprecedented levels in recent years. In this book, major foodborne diseases and the key food safety issues are discussed elaborately. In addition, emerging and reemerging microbial agents and other food safety related topics are discussed. This book also addresses the challenges facing both developed and developing countries to ensure food safety in the development of new food products and processing technologies, internationalization of food trade, safety of foods derived from biotechnology, microbiological risks, and emergence of new and antibiotic-resistant pathogens, particularly from emerging pathogens. This book was written so that readers can easily understand content aimed at enhancing continuing global efforts to deliver safe food and improve health and environmental conditions in developing countries. The book is useful in getting the latest information in food safety and foodborne pathogens. The comprehensive contents include coverage of: Foodborne microbial agents and their growth, survival, and death in food Emerging and reemerging foodborne pathogens Emergence of drug-resistant pathogens Impact of climate change on foodborne pathogens Technology for rapid and accurate detection of foodborne pathogens Risk analysis, assessment, and pathogen management in food Strategies to destroy or control foodborne pathogens Biosecurity issues and the implications of new regulatory guidelines Worldwide food safety status

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes