Libros con envío GRATIS* a Península  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Gifts of Love a la Carte: The EZ Approach to Impress (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
108
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
27.9 x 21.6 x 1.1 cm
Peso
0.64 kg.
ISBN13
9781941138946

Gifts of Love a la Carte: The EZ Approach to Impress (en Inglés)

Janine Jarufe (Autor) · Three Knolls Publishing & Printing · Tapa Dura

Gifts of Love a la Carte: The EZ Approach to Impress (en Inglés) - Jarufe, Janine

Libro Nuevo

36,78 €

40,86 €

Ahorras: 4,09 €

10% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 67 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 22 de Julio y el Lunes 05 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Gifts of Love a la Carte: The EZ Approach to Impress (en Inglés)"

A chef opens the door to a wonderfully tasty world. The easier and simpler the recipe, the healthier it is.One of the best symphonies in the world, is the concert of ingredients performed by a chef in the kitchen. A real chef is part of culture and tradition. A good chef is responsible to give identity to a restaurant.Never say you can't. Just express yourself and use your imagination. A real chef never says no and never says I can't. The expression of a real chef is the love and passion in his creations and it shows with beauty, uniqueness and glamour. This is called excellence.A chef shows his/her personality through the silent communication of creation of great dishes. The two most important ingredients needed to be a chef is love and passion.Never underestimate a chef. Remember they are artists. A real chef is the one that knows how to communicate with glamour.A good chef enriches lives on a global stage. To be a chef is to know how to serve in style simply to bring joy and satisfaction.We are what we eat; and we eat what we enjoy. The job of a chef is the creation, adaptation of his/her knowledge, experience and techniques to please others.Because of the transformative life experience, a chef is always remembered for his/her great performance.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes