Libros con envío GRATIS* a Península  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada How to be a BAD cook: The Ultimate Quick Guide (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Ilustrado por
Idioma
Inglés
N° páginas
102
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 0.7 cm
Peso
0.20 kg.
ISBN13
9781739432829

How to be a BAD cook: The Ultimate Quick Guide (en Inglés)

Ruth H. Finnegan (Autor) · Jose Sepi (Ilustrado por) · Callender Press · Tapa Blanda

How to be a BAD cook: The Ultimate Quick Guide (en Inglés) - Finnegan, Ruth H. ; Sépi, Jose

Libro Nuevo

19,38 €

21,54 €

Ahorras: 2,15 €

10% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 23 de Julio y el Martes 06 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "How to be a BAD cook: The Ultimate Quick Guide (en Inglés)"

If you've ever called yourself a bad cook, this is your invitation to be bad - better. This book is not for already-good cooks (keep away!), or would-be chefs, or even those who adore cookery books. It's for self-proclaimed "bad cooks" who may actually be halfway decent - but don't want to be tied down by time-consuming, pretentious, and detailed "recipes". So welcome, fellow bad cook. From basic nourishment to expressions of love and comfort, food is something we can't live without. But what about its preparation? Far more than the act of heating potentially edible material, cooking has stayed at the heart of countless cultures, epochs, and bookshelves since time began. But not all delight in the culinary arts... For those who want enjoyable, nutritious, hot food no one can mess up: this one's for you. Filled to the brim with quirky cartoon illustrations and infused with anthropological titbits on cookery and the far-off origins of the food we unthinkingly consume today, this is not your usual cookbook. If you've ever called yourself a bad cook, this is your invitation to be bad - better. This book is not for already-good cooks (keep away!), or would-be chefs, or even those who adore cookery books.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes