Libros con envío GRATIS* a Península  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Kogebog Over SkÆreplader Og Charcuterieplader (en Danés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Danés
N° páginas
228
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.2 cm
Peso
0.31 kg.
ISBN13
9781835783276

Kogebog Over SkÆreplader Og Charcuterieplader (en Danés)

Søren Svensson (Autor) · Soren Svensson · Tapa Blanda

Kogebog Over SkÆreplader Og Charcuterieplader (en Danés) - Søren Svensson

Libro Nuevo

40,69 €

45,22 €

Ahorras: 4,52 €

10% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 64 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 24 de Julio y el Miércoles 07 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Kogebog Over SkÆreplader Og Charcuterieplader (en Danés)"

Velkommen til en verden af stilfuldt underholdende og liflig afgr sning - et område, hvor charcuteriplader og - tallerkener er i centrum og f ngsler g ster med deres kunstf rdige arrangement og l skende variation. I denne kogebog inviterer vi dig til at begive dig ud på en kulinarisk rejse, der hylder kunsten at lave fantastiske og l kre sm repål g, fyldt med en r kke speget k d, håndv rksm ssige oste, fristende tilbeh r og mere. Charcuterieplader og fade tilbyder en unik og lokkende måde at underholde på, uanset om du er v rt for en intim sammenkomst, en festlig begivenhed eller blot fork ler dig selv med en s rlig fork lelse. På disse sider finder du en samling af opskrifter, tips og inspiration til at hj lpe dig med at skabe fantastiske udstillinger, der vil imponere og gl de dine g ster. Vi guider dig gennem processen med at v lge det fineste kvalitetscharcuteri, parre det med komplement re oste og kunstf rdigt arrangere en r kke l skende tilbeh r. Fra årstidens frugter og krydrede dips til spr de br d og l kre sm repål g viser vi dig, hvordan du skaber harmoniske smagskombinationer, der vil efterlade et varigt indtryk. Forbered dig på at v kke din indre entertainer og omfavn gl den ved at samles og gr sse. Med et strejf af kreativitet og et drys af kulinarisk finesse vil du v re i stand til at skabe fantastiske charcuteriplader og fade, der ikke kun tilfredsstiller ganen, men også fungerer som et midtpunkt for uforglemmelige jeblikke med f lles fork lelse.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Danés .
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes