Libros con envío GRATIS* a Península  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Madlagning Med Friske Urter (en Danés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Danés
N° páginas
246
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.3 cm
Peso
0.34 kg.
ISBN13
9781835784389

Madlagning Med Friske Urter (en Danés)

Leonora Berg (Autor) · Leonora Berg · Tapa Blanda

Madlagning Med Friske Urter (en Danés) - Leonora Berg

Libro Nuevo

41,49 €

46,10 €

Ahorras: 4,61 €

10% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 23 de Julio y el Martes 06 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Madlagning Med Friske Urter (en Danés)"

Der er ingen generel regel for, hvor meget urter der skal bruges. De fleste opskrifter angiver en m ngde på ingredienslisten. Hvis du ikke har en opskrift at f lge, start med 1/4 teskefuld og tils t mere efter behov for at opnå din ideelle smag. Du nsker ikke, at krydderurterne overd ver de andre smagsvarianter i retten. T rrede urter er st rkere end friske urter, så du bliver n dt til at bruge flere af de friske urter. Hvis opskriften kr ver 1 tsk t rrede, knuste urter eller 1/4 tsk pulveriserede urter, skal du bruge 3 tsk (1 spsk) friske. F lgende t rrede urteblandinger er gode at pr ve til enhver ret Husk at justere m ngden, når du bruger friske krydderurter. Almindelige urter A. Basilikum - Tomatprodukter (juice, pastasauce, pizzasauce), g, vildtk d, lam, kalvek d, ris, spaghetti, vinaigrette, supper (minestrone, rter, kartofler og gr ntsager), b nner, aubergine B. Timian - g, vildtk d, lam, kalvek d, ris, fjerkr , barbequesauce, fisk, sters, saftevand, supper (l g, tomat og gr ntsager), svampe, tomater C. Rosmarin - Dumplings, g, vildtk d, lam, kalvek d, fjerkr , fisk, barbeque sauce, kylling, oksek d, supper ( rter og gr ntsager), b nner, svampe, kartofler, blomkål, majroer D. Oregano - Tomatretter, oksek d, vildtk d, kalvek d, spaghetti, muslinger, supper (b nne, minestrone og tomat), b nner, aubergine og svampe E. Dild- Tomatretter, g rbr d, g, coleslaw, kartoffelsalat, fisk, b nner, rosenkål, blomkål, agurk, sommersquash F. Persille - salater, gr ntsager, pasta G. Salvie- Cottage cheese, vildtk d, svinek d, ris, fjerkr , supper (kylling, minestrone og gr ntsager), fyld H. Cilantro - Mexicansk og asiatisk madlavning, ris, salsa, tomater I. Mynte - Desserter, lam, rter, frugtsalater, saucer

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Danés .
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes