Libros con envío GRATIS* a Península  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Mycotoxins in Fruits and Vegetables (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2008
Idioma
Inglés
N° páginas
408
Encuadernación
Tapa Dura
Peso
1
ISBN
0123741262
ISBN13
9780123741264
N° edición
1

Mycotoxins in Fruits and Vegetables (en Inglés)

Rivka (Edt) Barkai-Golan (Autor) · Academic Press · Tapa Dura

Mycotoxins in Fruits and Vegetables (en Inglés) - Rivka (Edt) Barkai-Golan

Libro Nuevo

184,28 €

204,75 €

Ahorras: 20,48 €

10% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 23 de Julio y el Martes 06 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Mycotoxins in Fruits and Vegetables (en Inglés)"

Mycotoxins are toxins produced by aerobic, microscopic fungus under special conditions of moisture and temperature. They colonize in a variety of foods from harvest to the grocer. Mycotoxins have gained world wide interest in recent years with the revelation of the effect of these toxins on health. A current example is the presence of ochratoxin A, a human carcinogen and nephrotoxin, in wines. The increased concern about fruit safety has led to increased studies throughout the world and enhanced awareness for stringent regulations governing mycotoxin limits in food.Presented in three defined sections, this is the first book to provide comprehensive analysis of the main mycotoxins contaminating fruits and vegetables and their derived products. The first section provides a safety evaluation of mycotoxins in fruits and vegetables, details regarding factors affecting mycotoxin production and diffusion in the fruit tissue, and recent methods for detection of mycotoxigenic fungi and mycotoxins produced by the fungi. The second part takes a critical look at the main individual mycotoxins and the third section focuses on approaches for prevention and control. * The first book dedicated to mycotoxins in fruits and vegetables* Presents mycological, mycotoxicological and phytopathological aspects of fruits and vegetables* Includes an analysis of detection, prevention and control methods for mycotoxigenic fungi and the mycotoxins they produce* Provides a complete risk assessment and safety evaluation of mycotoxins in perishable produce

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes