¡Envío gratis y en 1 día!* a Península + 5% dcto  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Presis Perfeksjon Sous Vide Kokebok: Oppskrifter for Raffinert Smak og Økt Matlagingskunst (en Noruego)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Noruego
N° páginas
220
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.2 cm
Peso
0.30 kg.
ISBN13
9781835191170

Presis Perfeksjon Sous Vide Kokebok: Oppskrifter for Raffinert Smak og Økt Matlagingskunst (en Noruego)

Henrik Olsen (Autor) · Henrik Olsen · Tapa Blanda

Presis Perfeksjon Sous Vide Kokebok: Oppskrifter for Raffinert Smak og Økt Matlagingskunst (en Noruego) - Olsen, Henrik

Libro Nuevo

39,72 €

41,81 €

Ahorras: 2,09 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 17 de Julio y el Miércoles 31 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Presis Perfeksjon Sous Vide Kokebok: Oppskrifter for Raffinert Smak og Økt Matlagingskunst (en Noruego)"

"Presis Perfeksjon: Sous Vide Kokebok - Oppskrifter for Raffinert Smak og kt Matlagingskunst" er en unik og nyskapende guide skrevet av gourmetkokken og matelskeren Henrik Olsen. Denne boken tar deg med inn i sous vide-verdenen og viser deg hvordan du kan oppnå kulinariske mesterverk med presisjon og raffinement.Henrik Olsen deler sin ekspertise og lidenskap for sous vide-metoden ved å presentere en rekke oppskrifter som tar matlagingskunsten til nye h yder. Boken utforsker de tekniske aspektene ved sous vide-metoden og viser deg hvordan du kan låse opp smakene og teksturene til perfeksjon."Presis Perfeksjon" er ikke bare en kokebok, det er en invitasjon til å utvikle dine matlagingsferdigheter og utforske en verden av nyskapende smakskombinasjoner. Henrik Olsen veileder deg gjennom hver oppskrift med presisjon og gir deg verdifulle tips og triks for å oppnå det beste resultatet med sous vide-metoden.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Noruego .
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes