Compartir
Processing Foods: Quality Optimization and Process Assessment (Food Engineering & Manufacturing) (en Inglés)
Oliveira, Fernanda A. R. (Autor)
·
Crc Press
· Tapa Blanda
Processing Foods: Quality Optimization and Process Assessment (Food Engineering & Manufacturing) (en Inglés) - Oliveira, Fernanda A. R.
64,77 €
71,97 €
Ahorras: 7,20 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 05 de Agosto y el
Martes 20 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Processing Foods: Quality Optimization and Process Assessment (Food Engineering & Manufacturing) (en Inglés)"
Processing Foods: Quality Optimization and Process Assessment provides a large body of updated information - helping researchers and industrialists make use of new concepts, technologies and approaches that are at the heart of modern food research. It will be a useful tool in the interweaving of scientific and technological information that the multidisciplinarity of food processing and preservation requires.The book concerns conventional and emerging technologies - reviewing relevant chemical, physical and microbiological changes in food - occurring during processing. It discusses methods to monitor and assess such changes with a view to product optimization. Chapters include reviews of different subjects and specific studies that clarify the issues and their potential applications. The topics are divided into five sections: thermal processing, freezing, drying, high pressure processing and minimal and combined processes.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.