Libros con envío GRATIS* a Península  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Processing Foods: Quality Optimization and Process Assessment (Food Engineering & Manufacturing) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
440
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9780367455699
N° edición
1

Processing Foods: Quality Optimization and Process Assessment (Food Engineering & Manufacturing) (en Inglés)

Oliveira, Fernanda A. R. (Autor) · Crc Press · Tapa Blanda

Processing Foods: Quality Optimization and Process Assessment (Food Engineering & Manufacturing) (en Inglés) - Oliveira, Fernanda A. R.

Libro Nuevo

65,07 €

72,30 €

Ahorras: 7,23 €

10% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 10 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 29 de Julio y el Martes 13 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Processing Foods: Quality Optimization and Process Assessment (Food Engineering & Manufacturing) (en Inglés)"

Processing Foods: Quality Optimization and Process Assessment provides a large body of updated information - helping researchers and industrialists make use of new concepts, technologies and approaches that are at the heart of modern food research. It will be a useful tool in the interweaving of scientific and technological information that the multidisciplinarity of food processing and preservation requires.The book concerns conventional and emerging technologies - reviewing relevant chemical, physical and microbiological changes in food - occurring during processing. It discusses methods to monitor and assess such changes with a view to product optimization. Chapters include reviews of different subjects and specific studies that clarify the issues and their potential applications. The topics are divided into five sections: thermal processing, freezing, drying, high pressure processing and minimal and combined processes.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes