Libros con envío GRATIS* a Península  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Research on the Properties of Polysaccharides, Starch, Protein, Pectin, and Fibre in Food Processing (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
584
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.4 x 17.0 x 4.4 cm
Peso
1.45 kg.
ISBN13
9783036596747
Categorías

Research on the Properties of Polysaccharides, Starch, Protein, Pectin, and Fibre in Food Processing (en Inglés)

Xie, Jianhua ; Zhang, Yanjun ; Yu, Hansong (Autor) · Mdpi AG · Tapa Dura

Research on the Properties of Polysaccharides, Starch, Protein, Pectin, and Fibre in Food Processing (en Inglés) - Xie, Jianhua ; Zhang, Yanjun ; Yu, Hansong

Libro Nuevo

133,98 €

148,86 €

Ahorras: 14,89 €

10% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 26 de Julio y el Martes 06 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Research on the Properties of Polysaccharides, Starch, Protein, Pectin, and Fibre in Food Processing (en Inglés)"

With the continuous improvement of people's living standards, the concern for food nutrition and safety has gradually increased. Consumers increasingly need to replace synthetic food additives with natural components extracted from food. Polysaccharides, starch, protein, pectin, and fibre are major types of biopolymer components in foods. They not only provide people with energy and nutrition, but are also used in food processing as natural additives due to their gelling, emulsifying, and film-forming properties, etc. They are characterised by high biocompatibility, low cost, and ease of access. Some natural components isolated from raw food materials have some drawbacks, such as low solubility and instability under certain conditions, which limit their application in food processing. Currently, many researchers are focusing on the modification, food technology, and future industry of polysaccharides, starch, protein, etc. These studies help to obtain the changed physicochemical and enhanced functional properties of these components, and further promote their high-value utilization in the food field. This Special Issue brings together 34 articles regarding the latest advances in the properties of polysaccharides, starch, protein, pectin, and fibre in food processing, from the improvements of the physical properties of major food components and biological activity studies to their applications in food preservation.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes