Compartir
Strategies to Improve the Quality of Foods (Volume 1) (Developments in Food Quality and Safety, Volume 1) (en Inglés)
Lorenzo Jose Manuel (Autor)
·
Academic Press
· Tapa Blanda
Strategies to Improve the Quality of Foods (Volume 1) (Developments in Food Quality and Safety, Volume 1) (en Inglés) - Lorenzo Jose Manuel
131,99 €
146,65 €
Ahorras: 14,67 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 24 de Julio y el
Martes 06 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Strategies to Improve the Quality of Foods (Volume 1) (Developments in Food Quality and Safety, Volume 1) (en Inglés)"
Strategies to Improve the Quality of Foods, Volume One in the Developments in Food Quality and Safety series explores salt, sugar and fat reduction, while also discussing natural alternatives and nitrate and nitrate salts. Enrichment of foods with prebiotics, probiotics and pos-biotics in food development is also explored. This series is the most up-to-date resource covering trend topics such as Advances in the analysis of toxic compounds and control of food poisoning; Food fraud, traceability and authenticity; Revalorization of agrifood industry; Natural antimicrobial compounds and application to improve the preservation of food; Non-thermal processing technologies in the food industry, and more. Edited by Dr. José Manuel Lorenzo and authored by a team of global experts in the fields of Food Quality and Safety, this series provides comprehensive knowledge to food industry personals and scientists.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.