Libros con envío GRATIS* a Península  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Street Food: The Heart of Mediterranean Cooking (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
176
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.2 x 19.6 x 2.0 cm
Peso
0.66 kg.
ISBN13
9782390252030

Street Food: The Heart of Mediterranean Cooking (en Inglés)

Simona El-Harar (Autor) · Tim Grosvennor (Autor) · Lannoo Publishers · Tapa Dura

Street Food: The Heart of Mediterranean Cooking (en Inglés) - El-Harar, Simona ; Grosvennor, Tim

Libro Físico

29,16 €

32,39 €

Ahorras: 3,24 €

10% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 13 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 23 de Julio y el Viernes 02 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Street Food: The Heart of Mediterranean Cooking (en Inglés)"

- In 75 recipes, Simona El-Harar takes us on a journey of flavors through Mediterranean street food from its simplest forms to its more complex ones- Discover recipes from recipes from Israel, Tunisia, Turkey, Morocco, Greece and Iraq"Street food is in my blood. I love its direct appeal to the senses without pretension. It is down to earth and that's what draws me. To eat something with my hands is a true pleasure. Simple and delicious: that's my philosophy of food." - Simona. Today, street food has become known for more than just being a cheap way to eat. It is also recognized as a type of food that can be packed with flavor and uses the best ingredients. In 75 recipes, Simona El-Harar takes us on a journey of flavors through Mediterranean street food from its simplest forms to its more complex ones. She explains where many of the different dishes come from - Turkey, Tunisia, Israel, or many other countries - and how these different dishes have impacted her life and her cooking. She guides us through recipes so that we can reproduce them in our own kitchen. The recipes have been grouped into five broad categories: meat, fish, vegetarian, breads and sweets, and condiments and snacks. Classic babka, Moroccan meat cigars, Hamentaschen cookies, pomegranate water ice, or sensational hummus with broad beans, all the dishes will make your mouth water and will make you want to cook them for your loved ones.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes