¡Envío gratis y en 1 día!* a Península + 5% dcto  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Sustainable Innovation in Food Product Design (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
259
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.4 x 15.6 x 1.5 cm
Peso
0.39 kg.
ISBN13
9783030618193

Sustainable Innovation in Food Product Design (en Inglés)

Cortez Vieira, Maria Margarida ; Pastrana, Lorenzo ; Aguilera, José (Autor) · Springer · Tapa Blanda

Sustainable Innovation in Food Product Design (en Inglés) - Cortez Vieira, Maria Margarida ; Pastrana, Lorenzo ; Aguilera, José

Libro Nuevo

325,48 €

342,61 €

Ahorras: 17,13 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 52 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 17 de Julio y el Miércoles 31 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Sustainable Innovation in Food Product Design (en Inglés)"

This book comes out of the 12th Iberoamerican Congress of Food Engineering, which took place at the University of Algarve in Faro, Portugal in July 2019. It includes the editors' selection of the best research works from oral and poster presentations delivered at the conference. The first section is dedicated to research carried out on SUSTAINABLE ALTERNATIVES TO CHEMICAL ADDITIVES TO EXTEND SHELF LIFE, with special emphasis on animal products. The second section discusses recent research in SUSTAINABLE NEW PRODUCT DEVELOPMENT. The third section delves into the development of PLANT-BASED ALTERNATIVES TO DAIRY AND GLUTEN BASED CEREALS. The fourth section tackles CONSUMER BEHAVIOR regarding food products with new sources of protein (e.g. insects) or new sources of important nutrients (e.g. seaweeds) and the fifth discusses the VALORIZATION OF BY-PRODUCTS IN THE FOOD INDUSTRY (from fruits and wine making). For food engineers, food technologists, and food scientists looking to stay up-to-date in this field of sustainable food engineering, Sustainable Innovation in Food Product Design is the ideal resource.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes