¡Envío gratis y en 1 día!* a Península + 5% dcto  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The Beginner'S Guide to Gluten-Free Vegan Baking: 60 Easy Plant-Based Desserts for any Occasion (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
168
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.6 x 19.3 x 1.3 cm
Peso
0.48 kg.
ISBN13
9781645674306

The Beginner'S Guide to Gluten-Free Vegan Baking: 60 Easy Plant-Based Desserts for any Occasion (en Inglés)

Gina Fontana (Autor) · Page Street Publishing · Tapa Blanda

The Beginner'S Guide to Gluten-Free Vegan Baking: 60 Easy Plant-Based Desserts for any Occasion (en Inglés) - Fontana, Gina

Libro Físico

22,72 €

23,92 €

Ahorras: 1,20 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 20 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 18 de Julio y el Jueves 01 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Beginner'S Guide to Gluten-Free Vegan Baking: 60 Easy Plant-Based Desserts for any Occasion (en Inglés)"

Show Stopping Gluten-Free and Vegan Baked Goods for Every CravingGina Fontana, founder of the Healthy Little Vittles blog, has cracked the code to baking without dairy, eggs and gluten. In this game-changing guide she shares 60 foolproof recipes plus essential tips and tricks for avoiding common gluten-free vegan baking mishaps. Finally, you can satisfy any sweet craving, regardless of dietary restrictions! Now, it's easy to create comforting classics you may have thought impossible to make plant-based and gluten-free, including fudgy brownies, creamy cheesecake and crème brûlée with a perfectly caramelized top. Chapters are organized by techniques like egg swaps, dairy and butter alternatives, batter consistency and natural sweeteners, so you'll learn to problem-solve while building your baking repertoire. From Perfectly Spiced Carrot Cake and Bourbon Peach Ice Cream to Edible Chocolate Chip Cookie Dough and Apricot Pie Pops, the simple yet delicious options are endless. Packed with invaluable information and 60 gorgeous full-color photo-graphs, this is the must-have handbook for anyone interested in crafting exceptional sweets that just happen to be gluten-free and vegan.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes