Compartir
Unit Operations in Food Engineering (Food Preservation Technology) (en Inglés)
Albert Ibarz; Gustavo V. Barbosa-Canovas (Autor)
·
Crc Press
· Tapa Dura
Unit Operations in Food Engineering (Food Preservation Technology) (en Inglés) - Albert Ibarz; Gustavo V. Barbosa-Canovas
294,26 €
309,74 €
Ahorras: 15,49 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Martes 16 de Julio y el
Lunes 29 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Unit Operations in Food Engineering (Food Preservation Technology) (en Inglés)"
In order to successfully produce food products with maximum quality, each stage of processing must be well-designed. Unit Operations in Food Engineering systematically presents the basic information necessary to design food processes and the equipment needed to carry them out. It covers the most common food engineering unit operations in detail, including guidance for carrying out specific design calculations. Initial chapters present transport phenomena basics for momentum, mass, and energy transfer in different unit operations. Later chapters present detailed unit operation descriptions based on fluid transport and heat and mass transfer. Every chapter concludes with a series of solved problems as examples of applied theory.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.